(ВІДЕО) Сергій Дейнеко: Вакцинація дозволить уникнути можливого подальшого поширення коронавірусу

НАЗАД
12 березня 2021 19:02

Про це Голова Державної прикордонної служби зазначив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Він відмітив, що з моменту, як він вакцинувався разом з іншими військовослужбовцями відомства, пройшло вже більше тижня. За цей час жодних побічних реакцій у нього не спостерігалося, хоч медики попереджали про можливе підвищення температури.

«Вакцинуватися разом з підлеглими – мій свідомий вибір як керівника. Своїм власним прикладом я хотів показати важливість цього кроку. Наразі контролюю і стан здоров’я інших. З доповіді начальника Луганського загону, який, до речі, і сам був серед вакцинованих, у трьох військовослужбовців спостерігалось незначне підвищення температури тіла. За добу все пройшло. Жодних інших побічних реакцій не було. Зараз всі в нормі. За кілька тижнів має відбутися повторне щеплення», - написав він.

Окремо Голова ДПСУ наголосив, що вкрай важливо, щоб інші прикордонники розуміли як проходить поствакцинальний період, які є побічні реакції, що є нормою, а що – ні, і закликав уникати спекуляцій на цю тему.

Сергій Дейнеко висловив переконання, що для тих, хто не хворів на COVID, вакцинація – це реальна можливість не захворіти.

«Попри те, що ситуація серед прикордонників не є критичною, вакцинація дозволить уникнути можливого подальшого поширення коронавірусу», - додав він.

На цей момент у прикордонному відомстві України пандемія зачепила близько 12% персоналу – це ті, хто вже перехворів, одужав або зараз лікується. На превеликий жаль, 12 людей померло.

Про важливість вакцинації персоналу ДПСУ Сергій Дейнеко наголошував днями і усім керівникам органів охорони кордону під час відеоселекторної наради. Також він акцентував увагу всіх медзакладів відомства та всього медперсоналу на оперативній та якісній медичній допомозі всьому персоналу та членам їх сімей.

«Робимо все і боремося за кожного. Кожна хвилина важлива», - зазначив очільник відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси